Χταπόδι με κρασί και κόλιανδρο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 μέτριο χταπόδι
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές σούπας κόλιανδρο σπασμένο
- 2 φύλλα δάφνης
- Πιπέρι
- Μία πρέζα αλάτι
Βράζουμε το χταπόδι σε λίγο νερό με ένα φύλλο δάφνης μέχρι να μαλακώσει.
Μόλις μαλακώσει το στραγγίζουμε από το ζουμί και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το κομμένο χταπόδι με τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Συνοδεύουμε το φαγητό μας με πατάτες τηγανητές ή ρύζι μπασμάτι, όμως ταιριάζει πολύ ωραία και με φάβα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.