Cookies σοκολατένια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη (θερμοκρασία δωματίου)
- 3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη καστανή
- 1/4 του φλιτζανιού κονιάκ
- 1 βανίλια
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
- 1/4 του φλιτζανιού κακάο
- 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 σακουλάκι κουβερτούρα σε σταγόνες
- 1 πρέζα αλάτι
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη.
Προσθέτουμε το κονιάκ και χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε τη βανίλια, το αλάτι, το κακάο, τη σόδα και το αλεύρι.
Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
Η ζύμη μας πρέπει να είναι σφικτή για να μπορούμε να τα πλάσουμε. Να μην κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τοποθετούμε σε αντικολλητική λαδόκολλα στη λαμαρίνα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μόνο για 10 λεπτά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.