Γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη μαλακή
- 140 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 1 βανίλια
- 375 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Μαρμελάδα για το γέμισμα
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Ρίχνουμε τη μαλακή μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη σε ένα μίξερ και ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα.
Προσθέτουμε τη βανίλια και συμπληρώνουμε το αλεύρι λίγο-λίγο.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και σταματάμε το μίξερ.
Ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλας σε λεπτό φύλλο ½ εκατοστού.
Αφαιρούμε τη πάνω λαδόκολλα και κόβουμε με κουπ-ατ σε όποιο σχήμα θέλουμε.
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε μία λαμαρίνα του φούρνου όπου έχουμε βάλει αντικολλητική λαδόκολλα και ψήνουμε περίπου 12 λεπτά και να ροδίσουν ελαφριά.
Μόλις κρυώσουν με ένα κουταλάκι του γλυκού βάζουμε μαρμελάδα στη μισή ποσότητα μπισκότων και καλύπτουμε από πάνω με το δεύτερο μπισκότο.
*Πασπαλίζουμε πρώτα με ζάχαρη άχνη και μετά σκεπάζουμε τα μπισκότα, έτσι ώστε να μην καλύψουμε τη μαρμελάδα στο κέντρο.
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.