Κουλουράκια με γλυκάνισο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 650 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200 γραμμάρια ζάχαρη
- 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- 1 /2κουταλάκι γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 200 γραμμάρια μαλακή μαργαρίνη
- 120 ml κόκκινο κρασί
- 125 ml καλαμποκέλαιο
- 1 ½ κουταλάκι γλυκού γλυκάνισο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε μέχρι να απορροφηθεί το αλεύρι.
Παίρνουμε μικρά κομμάτια από τη ζύμη όσο ένα μικρό καρύδι και πλάθουμε σε λεπτό κορδόνι.
Κάνουμε διάφορα σχέδια και τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε 20 – 25 λεπτά περίπου να ροδίσουν ελαφριά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.