Μαρμελάδα ακτινίδιο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κιλό ακτινίδια
- 800 γραμμάρια ζάχαρη
- Λίγο χυμό λεμονιού
Καθαρίζουμε από τη φλούδα τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα περιχύνουμε με τη ζάχαρη.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα και λίγο πριν αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Βράζουμε για 2-3 λεπτά ακόμα και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.
Αφήνουμε να κρυώσει και τη μοιράζουμε σε βάζα.
Αν δεν θέλουμε να έχει κομμάτια η μαρμελάδα βάζουμε τη ραβδο-μπλέντερ μέσα στη κατσαρόλα και τη πολτοποιούμε μέχρι να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.