Γαρίδες με σκόρδο και μαϊντανό
Εκτέλεση
Συστατικά
- 250 γραμμάρια γαρίδες μέτριες κατεψυγμένες
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
Ψιλοκόβουμε σε ένα μούλτι το κρεμμύδι με το σκόρδο και το αδειάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε το τηγάνι στην εστία της κουζίνας μας και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε τις γαρίδες.
Αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους και προσθέτουμε το μαϊντανό, ξύσμα, λίγο χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.
Προσθέτουμε το νερό κι ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η μουστάρδα.
Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε τις γαρίδες σε πιατέλα με λίγο ξύσμα λεμονιού για περισσότερο άρωμα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.