Τυροπιτάκια με φέτα σόγιας
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 πακέτο φύλλο χοντρό για πίτες
- 1/2 κιλό τυρί φέτα σόγιας
- 2 φέτες ψωμί από προζύμι
- Μπόλικο δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο για το λάδωμα των φύλλων
- Λίγο πιπέρι
Σε ένα μπολ λιώνουμε με ένα πιρούνι τη φέτα και ρίχνουμε το δυόσμο ψιλοκομμένο και λίγο πιπέρι.
Μουλιάζουμε το ψωμί σε λίγο νερό, το στύβουμε και με τα χέρια μας το τρίβουμε να γίνει ψίχουλα, στη συνέχεια το προσθέτουμε στο μπολ με τη φέτα.
Ανακατεύουμε καλά τη γέμιση που πρέπει να είναι σφικτή.
Παίρνουμε τα φύλλα και τα κόβουμε με ένα ψαλίδι κατά μήκος σε τέσσερα κομμάτια.
Με ένα πινέλο λαδώνουμε την επιφάνεια του φύλλου και με ένα κουτάλι της σούπας βάζουμε μία κουταλιά και τυλίγουμε τα πιτάκια σε τρίγωνα.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι ροδίσουν καλά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.