Πέρκα κρασάτη στο φούρνο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2-3 μεγάλα φιλέτα πέρκας
- 2-3 ώριμες ντομάτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
- Ελαιόλαδο
- Aλάτι και πιπέρι
Πλένετε τα φιλέτα ,τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και τα αλατίζετε.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τις ροδέλες κρεμμυδιού με το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά και χύνετε τη σάλτσα σε ένα ταψί.
Με ένα κουτάλι στρώνετε τα κρεμμύδια να πάνε παντού και τοποθετείτε από πάνω τα φιλέτα ψαριού. Περνάτε τις ντομάτες από το μούλτι και περιχύνετε τα φιλέτα.
Πασπαλίζετε με το μαϊντανό, το σκόρδο, αλατοπιπερώνετε και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα ψαριού και σερβίρετε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.