Σάντουιτς με φιλέτο ψαριού
Εκτέλεση
Συστατικά
- 4 φιλέτα ψαριού (πέρκα ή γλώσσα)
- Φρυγανιά τριμμένη Για τη σάλτσα:
- Μαγιονέζα
- Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα Για το σερβίρισμα:
- 4 ψωμάκια
- Πατάτες τηγανητές για το σερβίρισμα
- Φύλλα μαρουλιού
- Χυμός λεμονιού
- Ντοματάκια
- 1 αβοκάντο ώριμο
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ψαριού και τα τυλίγουμε σε τριμμένη φρυγανιά.
Αν θέλουμε τηγανίζουμε τα φιλέτα σε λίγο ελαιόλαδο, αλλιώς τα ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο μέχρι να ροδίσουν πολύ καλά κι από τις δύο πλευρές.
Τηγανίζουμε εν τω μεταξύ τις πατάτες μας και πλένουμε τα ντοματάκια και τα φύλλα μαρουλιού.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τα ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί και την αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Για να μην μας μαυρίσουν οι φέτες αβοκάντο μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα ψαριού τα περιχύνουμε με λίγο χυμό λεμονιού.
Παίρνουμε τα ψωμάκια μας και τα κόβουμε στη μέση.
Κάνουμε μία στρώση από μαρούλι και από πάνω τοποθετούμε το φιλέτο ψαριού.
Βάζουμε μία στρώση από μαγιονέζα και φέτες αβοκάντο και κλείνουμε το σάντουιτς.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, ντοματάκια και μία δόση μαγιονέζας.
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.