Κατηγορία Φαγητά / Σαλάτες-Σάλτσες

Σαλάτα με πατάτες, σταφίδες και φιστίκια κάσιους

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 κιλό πατάτες
  • μία χούφτα θυμάρι
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 100 γρ. φιστίκια κάσιους
  • 4 κ.σ κρέμα γάλακτος φυτική
  • 100 γρ. σταφίδες
  • 8 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • αλάτι και πιπέρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια. Τις βάζουμε στο ταψί, προσθέτουμε το θυμάρι, περιχύνουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε τις πατάτες στον φούρνο για 20-25 λεπτά. Μόλις ψηθούν, τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε μικρά κομματάκια. Ψιλοκόβουμε τα φιστίκια κάσιους. Μοιράζουμε σε τέσσερα πιάτα τις πατάτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα φιστίκια και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε πάνω από κάθε πιάτο μια κουταλιά της σούπας φυτική κρέμα γάλακτος και στολίζουμε με λίγα κλωνάρια θυμαριού.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές