Ντομάτες με μικρές γαρίδες
Εκτέλεση
Συστατικά
- 4 μεγάλες ντομάτες
- 250 gr μικρές γαρίδες της Βόρειας Θάλασσας
- πατάτες κατάλληλες για τηγάνισμα
- 75 ml γάλα σόγιας
- 150 ml καλαμποκέλαιο
- 35 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.γ χυμός λεμονιού
- 2 κ.γ μουστάρδα
- 1 κ.σ ξύδι
- αλάτι
(Υλικά για 2 άτομα.) Φτιάχνουμε πρώτα τη μαγιονέζα, δηλαδή σε ένα μούλτι ή σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά, δηλαδή το γάλα σόγιας, το καλαμποκέλαιο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το ξύδι και το αλάτι και τα χτυπάμε για 30 περίπου δευτερόλεπτα, μέχρι να πήξει. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τις γαριδούλες και μετά όση μαγιονέζα θέλουμε και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε το πάνω μέρος και κρατάμε για καπάκι. Αδειάζουμε το εσωτερικό τους από την ψίχα και γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα μαγιονέζας
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.