Σουπιά με σπανακόρυζο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 σουπιά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1/2 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ματσάκι φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 ματσάκι φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Χλιαρό νερό
Τοποθετούμε τη κατσαρόλα στην εστία της κουζίνας. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και προσθέτουμε το σπανάκι.
Ανακατεύουμε έως ότου μαραθεί και συμπληρώνουμε στη κατσαρόλα, τα μυρωδικά, το ρύζι και το χυμό ντομάτας.
Χαμηλώνουμε την ένταση στην εστία μας και ανακατεύουμε κατά διαστήματα να μην κολλήσει το ρύζι.
Συμπληρώνουμε με χλιαρό νερό έτσι ώστε να σκεπαστεί το φαγητό και μόλις πάρει μία βράση ρίχνουμε τη σουπιά.
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει η σουπιά και να δέσει η σάλτσα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.