Φιογκάκια με πέστο δυόσμου
Εκτέλεση
Συστατικά
- 250 γραμμάρια μακαρόνια φιογκάκια
- 250 γραμμάρια αμύγδαλα ωμά ασπρισμένα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο δυόσμο
- 250 γραμμάρια φέτα σόγιας χοντροκομμένη
- 1 κύβο λαχανικών
- Λίγο ζωμό από τα μακαρόνια
- Αλάτι-πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και το κύβο λαχανικών βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
Ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το δυόσμο, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, αλάτι-πιπέρι και τα κάνουμε πολτό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό για να γίνει πιο ρευστό.
Παίρνουμε ένα τηγάνι και βάζουμε τη ποσότητα μακαρονιών που θέλουμε, λίγη φέτα χοντροκομμένη, και αραιώνουμε με λίγο ζωμό από τα μακαρόνια
Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.