Κατηγορία Φαγητά / Ζυμαρικά

Φιογκάκια με πέστο δυόσμου

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 250 γραμμάρια μακαρόνια φιογκάκια
  • 250 γραμμάρια αμύγδαλα ωμά ασπρισμένα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο δυόσμο
  • 250 γραμμάρια φέτα σόγιας χοντροκομμένη
  • 1 κύβο λαχανικών
  • Λίγο ζωμό από τα μακαρόνια
  • Αλάτι-πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και το κύβο λαχανικών βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
Ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το δυόσμο, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, αλάτι-πιπέρι και τα κάνουμε πολτό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό για να γίνει πιο ρευστό.
Παίρνουμε ένα τηγάνι και βάζουμε τη ποσότητα μακαρονιών που θέλουμε, λίγη φέτα χοντροκομμένη, και αραιώνουμε με λίγο ζωμό από τα μακαρόνια
Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές