Κατηγορία Φαγητά
-
Σαλιγκάρια
Παίρνουμε τα σαλιγκάρια και με ένα κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε τη μεμβράνη που βρίσκετε στο στόμιο. Τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με βαρύ καπάκι, (χύτρα ταχύτητ...
-
Πατατοσαλάτα
Βράζετε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα τους μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνετε λίγο να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζετε, τις κόβετε σε κύβους και τις βάζετε σε σαλα?...
-
Γιουβέτσι με χταπόδι
Σε κατσαρόλα βράζουμε με λίγο νερό και ξίδι το χταπόδι μέχρι να μαλακώσει λίγο ,το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μί...
-
Μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα ντομάτας
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να μαλακώσει και μετά προσθέτουμε το σκόρδο με τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να βγάλουν τα αρώ...
-
Πέννες σισιλιάνικες
Βράζετε τις πέννες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνετε. Αφού κόψετε τις μελιτζάνες σε κύβους, τις πασπαλίζετε με αλάτι και τις αφήνετε να ξεπικρήσουν για 1 ώρα. ...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →