Κατηγορία Φαγητά
-
Χταπόδι με πατάτες γιαχνί
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι να βράσει με λίγο νερό και λίγο ξύδι, μέχρι να μαλακώσει αρκετά και το στραγγίζουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδ...
-
Χταποδοκεφτέδες
Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια...
-
Ρεγγοσαλάτα
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τις φέτες ψωμιού και τις στύβουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο μπλέντερ τα αυγά της ρέγγας, το κρεμμύδι, το ψωμί και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα ...
-
Λαγάνα
Διαλύουμε τη μαγιά σε 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά και το νερό λίγο-λίγο και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή ?...
-
Ρύζι πασμάτι με πολύχρωμες πιπεριές
Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζουμε το ρύζι με ένα κύβο λαχανικών και το σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρ...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →