Κατηγορία Φαγητά
-
Χταπόδι στο γκριλ
Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι να φύγει η άμμος από τα πλοκάμια και το κεφάλι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με το φύλλο δάφνης το ξύδι και τους κόκκους μπαχ?...
-
Παντζαροσαλάτα
Αφαιρούμε τα φύλλα από τους βολβούς, τα πλένουμε, τα κόβουμε στα δύο και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Με ένα σφουγγάρι πλένουμε πολύ καλά τους βολβούς να φύγει ...
-
Μακαρονάδα με άσπρη σάλτσα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να φτιάξουμε τη σάλτσα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε χαμ?...
-
Πέστροφα στο φούρνο
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο, τον άνηθο, και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα ταψί ρίχνουμε το ελαιόλα...
-
Γίγαντες
Μουλιάζουμε από το βράδυ τους γίγαντες, σε ένα μπολ με νερό να τους σκεπάζει και την επόμενη μέρα τους σουρώνουμε και τους βάζουμε να βράσουν για μισή ώρα. Σουρώ?...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →