Κατηγορία Φαγητά
-
Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα
Βάζουμε το μπακαλιάρο σε κομμάτια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ με νερό να τον καλύπτει για 2-3 μέρες και αλλάζουμε το νερό πρωί –βράδυ για να τον ξαρμυρίσουμε, αλλιώς θα ?...
-
Γλώσσες με σάλτσα πιπεριάς
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί. Λιώνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης στο μούλτι με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε με τη σάλτσα τα φιλέτα. Πα?...
-
Μπακαλιάρος κροκέτες
Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο ψαριού. Σε ένα μπολ μαδάμε το μπακαλιάρο, ρίχνουμε τον άνηθο, το ούζο και το αλεύρι λίγο-λίγο. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι ?...
-
Μελιτζανοσαλάτα
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μελιτζάνες. Τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν. Όταν ψηθούν τις αφήνουμε να κρυώσ?...
-
Μάφιν με πολύχρωμες πιπεριές
Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρούς κύβους και κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καλαμποκέλαιο, το ντοματοχυμό, το αλάτι και το κοσκινισ?...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →