Κατηγορία Φαγητά
-
Μουσακάς
Κόβουμε σε φέτες τις πατάτες τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε ?...
-
Φάβα Σαντορίνης
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φάβα με 6 φλιτζάνια τσαγιού νερό σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ξαφρίζουμε για τα πρώτα 10 λεπτά. Στην σ...
-
Ρεβιθάδα (στη γάστρα)
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια καλά, τα βάζουμε στη γάστρα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το λάδι, τη ντομάτα, τα δαφνόφυλλα, αλά...
-
Φασολάδα
Βάζουμε τα φασόλια να φουσκώσουν από το βράδυ σε ένα μπολ με νερό που να τα καλύπτει. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στη κατσαρόλα με νερό να βράσ?...
-
Ρεβιθοκεφτέδες
Βάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ να φουσκώσουν σε κρύο νερό. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό, να βράσουν σε δυνατή φωτιά. Όταν πάρο...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →