Κατηγορία Φαγητά
-
Αγκινάρες με αρακά αλά πολίτα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα καρότα με τις αγκινάρες, ( που τις έχουμε καθαρίσε?...
-
Χταπόδι στη λαδόκολλα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος τυλίγουμε σε πακέτο το χταπόδι αφού το κόψουμε σε 4 μέρη, μαζί με το ελαιό?...
-
Χταπόδι με λιαστές ντομάτες
Πλένετε πολύ καλά το χταπόδι και το βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζετε και το κόβετε σε μικρές μπουκιές. Σε ένα τηγάνι β?...
-
Σουπιές κρασάτες με πορτοκάλι
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές. Αφαιρούμε το δέρμα και κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα με τα μπαχαρικ...
-
Μυδοπίλαφο
Σε κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 3-4 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτετε το κρασί, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και τα μύδια, σκεπάζ?...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →