Κατηγορία Φαγητά
-
Πατάτες γεμιστές
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με ένα σφουγγάρι να φύγει το χώμα και τις βράζουμε με τη φλούδα και το 1/2 κύβο λαχανικών σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μέχρι να...
-
Πιτάκια λαχανικών
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα λαχανικά να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε στη συνέχε?...
-
Πένες με πέστο παντζαριού
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα τα μακαρόνια με το κύβο λαχανικών και λίγο αλάτι, ( al- tende) και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από την εστία. Ρίχνουμε τα βρασμένα παντζάρια ?...
-
Σαλάχι με κρούστα αμυγδάλου
Ρίχνουμε τη ψίχα του ψωμιού στο μούλτι με τα αμύγδαλα και τα τρίβουμε να γίνουν σκόνη. Αλατίζουμε τα ψάρια και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τυλίγουμε στο μείγ?...
-
Η κυρά-Σαρακοστή
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Τυλίγουμε τη ζύμη με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →