Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Cookies βανίλιας με φουντούκια

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • ½ φλιτζάνι μαργαρίνη (θερμοκρασία δωματίου)
  • ¾ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • ¼ του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού άρωμα βανίλιας
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα
  • 2 ¼ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φλιτζάνι φουντούκια χοντροαλεσμένα

Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη.
Προσθέτουμε το χυμό και χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε το άρωμα βανίλιας, το αλάτι, τη σόδα και τέλος το αλεύρι.
Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τα χοντροκομμένα φουντούκια και ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα.
Η ζύμη μας πρέπει να είναι κάπως σφικτή.
Με ένα κουτάλι βάζουμε κουταλιές σε αντικολλητική λαδόκολλα στη λαμαρίνα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μόνο για 10 λεπτά.Τοποθετούμε τις κουταλιές σε απόσταση γιατί τα μπισκότα φουσκώνουν.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε σταγόνες κουβερτούρας ή άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές