Κουλουράκια βουτύρου
Εκτέλεση
Συστατικά
- 200 γραμμάρια μαλακή μαργαρίνη
- 50 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
- 75 γραμμάρια ζάχαρη καστανή
- 2 βανίλιες
- Χυμό από 1 μικρό πορτοκάλι
- 400 γραμμάρια φαρίνα
- 100 γραμμάρια σταγόνες κουβερτούρας
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη καστανή και τη κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να λιώσουν και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού.
Συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα, ρίχνουμε τη βανίλια και τελευταίο το αλεύρι.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σταματάμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης.
Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και τα πλάθουμε σε χοντρά κορδόνια των 3 εκατοστών.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα κορδόνια σε μπισκότα 4 εκατοστά μάκρος.
Τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα τα μπισκότα μας και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν (περίπου 15-17 λεπτά στο δικό μου φούρνο).
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.