Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Μπισκότα φράουλας

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 4 κούπες αλέρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βιτάμ σοφτ
  • ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 βανίλιες
  • 3 κ.σ. κονιάκ
  • 3/4 κούπας ζάχαρη
  • ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
  • μαρμελάδα φράουλα

Αναμειγνύω το αλεύρι, το βιτάμ, το ξύσμα, τις βανίλιες, το αλάτι, το κονιάκ και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μπάλα. Βάζω το ζυμάρι στο ψυγείο για τριάντα λεπτά. πλάθω πάνω σε λαδόκολλα με μία ακόμα λαδόκολλα από πάνω και δίνω το σχήμα που θέλω. Ψήνω για 15 με 20 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς. Πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη αμέσως μόλις τα βγάλω από τον φούρνο και μόλις κρυώσουν γεμίζω με μαρμελάδα φράουλα.
*Αν θέλω λιώνω σε μπεν μαρί κουβερτούρα και βουτάω σε αυτή το μισό γεμιστό μου μπισκότο.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές