Μπισκότα με λεβάντα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 150 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένα άνθη λεβάντας
- Μία πρέζα αλάτι
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ να λιώσει και χαμηλώνουμε την ένταση.
Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλάτι, τα άνθη λεβάντας και τελευταίο το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν.
Ανακατεύουμε καλά και μόλις ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου σταματάμε το μίξερ.
Παίρνουμε μικρά κομμάτια από τη ζύμη σε μέγεθος καρυδιού και τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφριά.
Δεν χρειάζονται ψήσιμο πάνω από 1/2 ώρα, γιατί θα γίνουν σκληρά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.