Μαυρομάτικα σαλάτα με θαλασσινά
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1/2 κιλό μαυρομάτικα φασόλια
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 πλοκάμια χταπόδι
- 1 σουπιά
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- Ξίδι
- Αλάτι-πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- 1 κύβο λαχανικών
Βράζουμε τα φασόλια μας σε νερό με το κύβο λαχανικών μέχρι να μαλακώσουν.
Ψήνουμε σε σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας τα πλοκάμια χταποδιού και τη σουπιά και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, αλάτι, πιπέρι και ξίδι, ελαιόλαδο και μαρινάρουμε για μία ώρα πριν σερβίρουμε τη σαλάτα μας.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.