Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι
-
Ψάρι σε κρούστα αλατιού
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς σε αντίσταση. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το αλάτι με το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά να υγροποιηθεί το μείγμα. Προ?...
-
Mπακαλιάρος ογκρατέν
Παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδά...
-
Τηγανίτες μπακαλιάρου
Ξεκοκαλίζουμε το μπακαλιάρο και τον ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τον άνηθο. Μουλιάζουμε σε νερό τις φέτες ψωμιού...
-
Φρίσσα παστή
Καθαρίζουμε τη φρίσσα αφαιρώντας το κεφάλι και την κοιλιά. Κατόπιν την πλένουμε και τη φιλετάρουμε βγάζοντας προσεχτικά τη ραχοκοκαλιά και τα υπόλοιπα ψαροκόκαλ?...
-
Σολομός σε σφολιάτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τη κέτσαπ και με ένα πινέλο αλείφουμε το φιλέτο ψαρι...