Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι
-
Σαλάχι με κρούστα αμυγδάλου
Ρίχνουμε τη ψίχα του ψωμιού στο μούλτι με τα αμύγδαλα και τα τρίβουμε να γίνουν σκόνη. Αλατίζουμε τα ψάρια και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τυλίγουμε στο μείγ?...
-
Σαρδέλες πλακί
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από το κεφάλι και τα λέπια και τις ξεπλένουμε πολύ καλά με νερό για να φύγουν τυχόν υπολείμματα. Τοποθετούμε τις σαρδέλες μέσα σε ένα τα?...
-
Σολομός με βότκα
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το σκόρδο να μαλακώσουν. Σβήνουμε με τη βότκα και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ γι...
-
Λαβράκια με πέστο μαϊντανού
Καθαρίζουμε τα λαβράκια και τα ξεπλένουμε πολύ καλά σε τρεχούμενο νερό να φύγουν τυχόν υπολείμματα από τα εντόσθια. Βάζουμε τα ψάρια να στραγγίξουν σε ένα σουρω?...
-
Ψάρι γλώσσα στο φούρνο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Σε ένα ταψί τοποθετούμε το ψάρι με τις λιαστές ντομάτες, τη κάππαρη και το νερό και σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο...