Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι
-
Πέρκα κρασάτη στο φούρνο
Πλένετε τα φιλέτα ,τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και τα αλατίζετε. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τις ροδέλες κρεμμυδιού με το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί. Αφήν?...
-
Μπακαλιάρος με χόρτα
Πλένουμε τα χόρτα και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο μπολ ζεματάμε τα χόρτα για μερικά λεπτά και τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Βάζουμε σε μι...
-
Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα
Βάζουμε το μπακαλιάρο σε κομμάτια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ με νερό να τον καλύπτει για 2-3 μέρες και αλλάζουμε το νερό πρωί –βράδυ για να τον ξαρμυρίσουμε, αλλιώς θα ?...
-
Γλώσσες με σάλτσα πιπεριάς
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί. Λιώνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης στο μούλτι με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε με τη σάλτσα τα φιλέτα. Πα?...
-
Μπακαλιάρος κροκέτες
Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο ψαριού. Σε ένα μπολ μαδάμε το μπακαλιάρο, ρίχνουμε τον άνηθο, το ούζο και το αλεύρι λίγο-λίγο. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι ?...