Κράκερς με κάρυ και κόλιανδρο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 180 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλάκια γλυκού κάρυ
- 2 κουταλάκια γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένο κόλιανδρο
- 1/2 κουταλάκι μπέικιν-πάουντερ
- 85 γραμμάρια μαλακή φυτική μαργαρίνη
- 1/2 κουταλάκι γλυκού κοφτό αλάτι
- Μαυροκούκι για γαρνίρισμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί και χτυπάμε με το φτερό σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο του 1/2 εκατοστού ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλα.
Αφαιρούμε το πάνω φύλλο της λαδόκολλας, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και σκεπάζουμε ξανά με τη λαδόκολλα. Με τον πλάστη πατάμε να κολλήσει το μαυροκούκι στη ζύμη.
Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και με μία ροδέλα κόβουμε τα κράκερς σε τρίγωνα κομμάτια.
Τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε για 12
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.