Πικάντικα ψωμάκια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλιές σούπας μπέικιν-πάουντερ
- 2 κουταλιές σούπας ρίγανη
- 1 κουταλάκι γλυκού μηλόξυδο
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
- 1/3 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί και με ένα κουτάλι σούπας βάζουμε κουταλιές πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
*Η ζύμη είναι αρκετά κολλώδες, αν θέλουμε όμως να έχουν στρογγυλό σχήμα αλείφουμε τα χέρια μας με λίγο ελαιόλαδο και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.