Μαλακά μπισκότα με κεράσια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 250 γραμμάρια φαρίνα
- 100 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
- 110 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού φυτική κρέμα σόγιας
- 1 βανίλια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κεράσια καθαρισμένα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
Συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε τη φυτική κρέμα.
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε τη φαρίνα λίγη-λίγη με τη βανίλια και μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τα κεράσια.
Ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα σιλικόνης και βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη μεγέθους ενός καρυδιού και τα πλάθουμε σε μπαλάκια.
Τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα και πατάμε τα μπαλάκια ελαφριά από πάνω.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου μέχρι να ροδίσουν.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.