Κατηγορία Φαγητά
-
Τουρλού τουρλού
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις. Παίρνουμε τα κομμένα λαχανικά και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μας (εκτός από τις ντομ...
-
Πεσκανδρίτσα ριζότο
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά τις ουρές πεσκανδρίτσας με το 1/2 λίτρο νερό, το μισό κρεμμύδι και το κρασί για 10 λεπτά. Στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι το ?...
-
Ρεβίθια σαλάτα με φέτα
Έχουμε βάλει τα ρεβίθια σε ένα μπολ με νερό να τα σκεπάζει και τα αφήνουμε να φουσκώσουν μέχρι την επόμενη μέρα που θα τα χρησιμοποιήσουμε. Στραγγίζουμε τα ρεβίθ...
-
Τυρόψωμο με φέτα σόγιας
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη εκτός από το νερό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το χλιαρό νερό στα στερεά υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε...
-
Πεσκανδρίτσα με σάλτσα μανιταριών
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις ουρές πεσκανδρίτσας. Με χαρτί κουζίνας τις σκουπίζουμε πολύ καλά και τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. ...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →