Κατηγορία Φαγητά
-
Στραπατσάδα
Τρίβουμε τις ντομάτες από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη και τις βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά ώστε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τ...
-
Θράψαλα με κόκκινη σάλτσα και ρύζι
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα θράψαλα από το εσωτερικό τους και τα κόβουμε σε ροδέλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο...
-
Θράψαλο γεμιστό με φέτα και πιπεριές
Σε ένα βαθύ μπολ μουλιάζουμε τις φέτες ψωμιού σε λίγο νερό και τις στύβουμε πολύ καλά. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα θράψαλα από το εσωτερικό τους και αφαιρούμε...
-
Ρύζι με γαρίδες, κάρυ και πιπεριές
Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν για 2-3 λεπτά να πάρουμε το ζωμό και τις στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Σε μια ...
-
Ρύζι με γαρίδες, κάρυ και πιπεριές
Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν για 2-3 λεπτά να πάρουμε το ζωμό και τις στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Σε μια ...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →