Κατηγορία Φαγητά
-
Πεσκανδρίτσα με σάλτσα μανιταριών
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις ουρές πεσκανδρίτσας. Με χαρτί κουζίνας τις σκουπίζουμε πολύ καλά και τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. ...
-
Ρεβίθια με πλιγούρι και σπανάκι
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σπανάκι, τα ντοματάκια κομμένα στη μέση, τη πάπ...
-
Πένες με γαρίδες και σπανάκι
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Σοτάρουμε σε ένα βαθύ τηγάνι τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο μέχρι να ...
-
Μακαρονάδα με σάλτσα φυτικής φέτας
Βράζουμε τα μακαρόνια με λίγο αλάτι και τον κύβο λαχανικών και τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι,(κρατάμε 1 φλιτζάνι ζωμό από τα μακαρόνια για τη σάλτσα). Βάζουμε ?...
-
Μεσογειακά πιτάκια
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τους κύβους λαχανικών μέχρι να ροδίσουν. Κατεβάζουμε το τηγάνι από την εστία και αφήνουμε να χλιάν...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →