Κατηγορία Φαγητά
-
Ρεβιθοκεφτέδες
Βάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ να φουσκώσουν σε κρύο νερό. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό, να βράσουν σε δυνατή φωτιά. Όταν πάρο...
-
Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα και ντομάτα
Βράζουμε τα φασόλια με λίγο αλάτι μέχρι να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα σέσκουλα να μαλακώσουν και ρίχνουμε τον...
-
Λαχανοντολμάδες
Κόβουμε το κάτω μέρος του λάχανου, και το βάζουμε σε βαθιά κατσαρόλα με νερό να βράζει.Ένα–ένα τα φύλλα από το λάχανο αρχίζουν να ξεκολλάνε και τα βάζουμε σε σουρωτ?...
-
Αρακάς λεμονάτος
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τα καρότα, τις πατάτες, τον αρακά και τον κύβ...
-
Αρακάς γιαχνί
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο με τον αρακά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σοταρ?...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →