Κατηγορία Φαγητά
-
Λαχανόρυζο
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λάχανο. Σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί το λάχανο και να βγάλει τα υγρά του και προσθέτουμε λίγο...
-
Φακόρυζο ή μουτζιέντρα Κυπριακή
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε τις φακές με λίγο νερό να πάρουν μια βράση, τις σουρώνο?...
-
Γίγαντες σαλάτα
Βάζουμε τους γίγαντες να φουσκώσουν σε νερό και την επόμενη μέρα τους βάζουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε τα φασόλια και αφήνουμε να κρυώσουν. ...
-
Μυδοπίλαφο
Σε κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 3-4 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτετε το κρασί, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και τα μύδια, σκεπάζ?...
-
Ρεβίθια με πολύχρωμες πιπεριές
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια σε νερό και την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο ...
- ← Προηγούμενο
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- Επόμενο →