Κατηγορία Φαγητά / Ορεκτικά
-
Ρεγγοσαλάτα
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τις φέτες ψωμιού και τις στύβουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο μπλέντερ τα αυγά της ρέγγας, το κρεμμύδι, το ψωμί και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα ...
-
Μανιτάρια μαριναρισμένα
Ζεσταίνουμε το ξίδι, το νερό και το αλάτι σε μια κατσαρόλα και πριν πάρουν βράση ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε, πετώντας το ?...
-
Μελιτζανοσαλάτα
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μελιτζάνες. Τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν. Όταν ψηθούν τις αφήνουμε να κρυώσ?...
-
Χούμους
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ και την επομένη αφού τα στραγγίσουμε, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες μέχρι να μ?...
-
Φλογέρες φάβας
Πλένουμε τη φάβα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσει, για 10 λεπτά περίπου και κατά διαστήματα τη ξαφρίζουμε. Τη σουρώνουμε και την ξαναβάζ?...