Κατηγορία Γλυκά
-
Γλυκό καρότο
Βάζουμε τα τριμμένα καρότα σε μία κατσαρόλα να βράσουν για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη, τα καρφάκια...
-
Mους αχλαδιού
Για τη σάλτσα καραμέλας: Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά και σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε τη φυτική κρέμα με τη γλυκόζη. Όταν ζεσταθεί η κρέμα με τ...
-
Κουλουράκια λεμονιού
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη να λιώσει και προσθέτουμε στη συνέχεια το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Σταματάμε το μίξερ και δ?...
-
Κουλουράκια κανέλας
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο και σε δυνατή ταχύτητα χτυπάμε μέχρι να λιώσει. Χαμηλώνουμε ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε το χυμό πορ?...
-
Κέικ με χαρουπάλευρο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Αδειάζουμε στο κάδο του μίξερ πρώτα το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το νερό και τα τριμμένα καρ...