Κατηγορία Γλυκά
-
Ρυζόγαλο με σοκολάτα
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε ένα μπολ με τις 2 κουταλιές σούπας νερό. Μέσα σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τη φυτική κρέμα και βράζουμε μέχρι να χλιάνει. Προσθέτουμε τ...
-
Μπισκότα με μπαχαρικά
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη πολύ καλά και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Συνεχίζουμε ?...
-
Μπισκότα λεμονιού με παπαρουνόσπορο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενο?...
-
Μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις. Βάζουμε στο ψυγείο τη μερέντα να σφίξει. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη μαύρη ζάχαρη με τη μαργ...
-
Μαρμελάδα αχλάδι – πιπερόριζα - βανίλια
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τα αχλάδια σε κύβους και βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά μαζί με τη ζάχαρη. Καθαρίζουμε τη πιπερόριζα από τη φλούδα και τη τρίβουμε στο τ?...