Κατηγορία Γλυκά
-
Αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα στέρεα υλικά για τη ζύμη και λίγο-λίγο το χλιαρό νερό όσο σηκώσει. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να πάρουμε μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια κα...
-
Μπισκότα νεσκαφέ
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το καφέ διαλυμένο στο ζεστό νερό και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο και ζυμώνουμε μ...
-
Φλογέρες με κρέμα καρύδας
Ετοιμάζουμε πρώτα τη κρέμα για να κρυώσει: Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε πρώτα τη κρέμα καρύδας, το νερό, το γάλα σόγιας και μέσα διαλύουμε το κορν-φλάουρ. Προσθέτο?...
-
Λικέρ ρόδι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά γι 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε τη κατσαρόλα από την εστία και αφήνουμε μέχρι την επόμενη μέρα. Τη?...
-
Μάφιν με κράμπλ κανέλας
Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη σε δυνατή ταχύτητα να λιώσει και προσθέτουμε σιγά-σιγά το χυμό πορτοκαλιού, τις βανίλιες, τη κανέλα και στο τέλ...