Κατηγορία Γλυκά
-
Μάφιν με σύκα
Κοσκινίζουμε τη φαρίνα με το κακάο σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το καλαμποκέλαιο και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να...
-
Μαρμελάδα πεπόνι
Καθαρίζουμε τη σάρκα του πεπονιού από τις φλούδες και το βάζουμε στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσουμε όποτε θέλουμε. Παίρνουμε τις φλούδες και ότι έχει απομείν?...
-
Χυμός πεπονιού με μέντα
Ψιλοκόβουμε το πεπόνι και το ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το κάνουμε πολτό. Ρίχνουμε το μείγμα σε μία κανάτα και το τοποθετούμε στο ψυγείο...
-
Χυμός καρπούζι με σόδα
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό να γίνει ένα αραιό σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε σε μία κανάτα όλα τα υλικά μαζί, το σιρόπι, το χυμό λε...
-
Μαρμελάδα ροδάκινο
Καθαρίζουμε από τη φλούδα τα ροδάκινα και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε τα ροδάκινα σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 4-5 ώρ...