Κατηγορία Γλυκά
-
Ταρτάκια με κρέμα βανίλια και φράουλες
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη για τα ταρτάκια. Ρίχνουμε το αλεύρι στο κάδο του μίξερ με τη μαργαρίνη, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε στη πιο χαμηλή ταχύτητα ?...
-
Τάρτα αχλάδι-σοκολάτα
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα. Σκεπάζουμε τη ζύμη με μία πετσέτα και...
-
Σιάμισιη Κύπρου
Ετοιμάζουμε πρώτα τη κρέμα για να πήξει από τη προηγούμενη μέρα. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Μόλις λιώσει η ζάχα...
-
Μαρμελάδα καρότο
Σε μία κατσαρόλα με νερό βράζουμε τα καρότα να μαλακώσουν πολύ καλά. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και κρατάμε το ζωμό. Περνάμε τα καρότα από το μπλέντερ να...
-
Μπισκότα σοκολάτα-πορτοκάλι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κοσκινισμένο κακάο. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα να λιώσει. Προ...