Κατηγορία Γλυκά
-
Κρέμα μανταρίνι-πορτοκάλι
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε 1 ½ φλιτζάνι χυμό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν-φλαουρ και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να π...
-
Σαραγλάκια
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη καρυδόψιχα με τη ζάχαρη, τη κανέλα, τη φρυγανιά και το γαρύφαλλο. Παίρνουμε ένα φύλλο το λαδώνουμε καλά και πασπαλίζουμε 4 κουταλιές ?...
-
Κρέμα λεμόνι
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε 1 ½ φλιτζάνι χυμό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν-φλαουρ και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να π...
-
Μάφιν με σοκολάτα και καρύδια
Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ τη ζάχαρη με το ταχίνι, το καλαμποκέλαιο σε δυνατή ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά-σιγά το χυμό και το κονιάκ. Χαμηλώνουμε ταχύτητα σ...
-
Κέικ σοκολάτας
Χτυπάμε στο μίξερ το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το νερό με το ξύδι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με τη βανίλια, το αλάτι, το κακ...