Κατηγορία Γλυκά
-
Συκοπιτάκια
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να λιώσει. Π?...
-
Μαρμελάδα από κόκκινο σταφύλι
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό, το γλυκάνισο, τη κανέλα και το σταφύλι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν θα έχει μαλακώσει το σταφύλι το πατάμε με τ...
-
Μπάρες με σύκα αμύγδαλα και φουντούκια
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε σε δυνατή ταχύτητα έως ότου γίνει μί...
-
Κερασόπιτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς σε αέρα. Παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και αλείφουμε με τη μαργαρίνη το πάτο και τα τοιχώματα. Καθαρίζουμε τα κερ?...
-
Πανακότα με ζελέ ρόδι
Ετοιμάζουμε τη πανακότα: Σε ένα μικρό μπολ διαλύουμε τη ζελατίνη στο χλιαρό νερό και αφήνουμε να φουσκώσει για 2-3 λεπτά. Αδειάζουμε τη φυτική κρέμα σε ένα μι?...