Κατηγορία Γλυκά
-
Μπισκότα με λεβάντα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ να λιώσει και χαμηλώνουμε την ένταση. Προσθέτουμε τη βανίλ?...
-
Λικέρ βερίκοκο
Σε ένα μεγάλο βάζο βάζουμε τα κουκούτσια με τη ζάχαρη και το ρακί και το τοποθετούμε στον ήλιο για 1 μήνα. Καθημερινώς ανακινούμε το βάζο για να λιώσει η ζάχαρη κα?...
-
Μαρμελάδα με βανίλιες
Βουτάμε τις βανίλιες σε καυτό νερό για 10 λεπτά να μαλακώσει η φλούδα τους και τις στραγγίζουμε. Αδειάζουμε τις βανίλιες σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με παγωμ...
-
Μπάρες ροδάκινου
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Καθαρίζουμε τα ροδάκινα από τη φλούδα και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Αδειάζουμε τα ροδάκινα σε ?...
-
Ζελέ ροδάκινο
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα από τη φλούδα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε τα κομμάτια του φρούτου λίγα-λίγα σε ένα μπλέντερ και τα πολτοποιούμε πολύ καλά....