Κατηγορία Γλυκά
-
Λικέρ περγαμόντο
Ρίχνουμε σε ένα βάζο με φαρδύ στόμιο το ρακί με το ξύσμα από τα περγαμόντο και τις φλούδες που περίσσεψαν μετά από το ξύσιμο. Αφήνουμε για 10 μέρες και δεν ξεχνάμε ?...
-
Κρέμα φράουλας
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα σόγιας με το πολτό φράουλας. Διαλύουμε τη ζελατίνη μέσα στο ζεστό νερό και τη ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το γάλα σόγιας και τ?...
-
Γλυκό περγαμόντο
Παίρνουμε ένα τρίφτη και τρίβουμε ελαφριά τα περγαμόντο. Το ξύσμα δεν το πετάω, εγώ προσωπικά έφτιαξα λικέρ περγαμόντο, εσείς αν θέλετε αποθηκεύστε το ξύσμα σε ένα...
-
Κέικ με εσπρέσο και φουντούκια
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη να αφρατέψουν. Χαμηλώνουμε την ένταση κ...
-
Πανακότα με εσπρέσο
Αδειάζουμε τη φυτική κρέμα σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά προσέχοντας να μην κάψει. Προσθέτουμε τον εσπρέσο και μόλις δούμε πως έχει αρχίσει ν?...