Κατηγορία Φαγητά / Λαχανικά-Χορταρικά
-
Πίτα του αγρότη
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να μαλακώσει. Προσθέτουμε ?...
-
Λαχανοντολμάδες με κόκκινη σάλτσα
Καθαρίζουμε το λάχανο από τα εξωτερικά φύλλα και στο σημείο που είναι το χοντρό κοτσάνι το χαράζουμε βαθιά με ένα μαχαίρι (γύρω-γύρω, έτσι ώστε όταν κοχλάσει το νερ...
-
Πρασόρυζο
Πλένουμε και αφαιρούμε τα χοντρά φύλλα από τα πράσα μέχρι να φτάσουμε στο πιο τρυφερά. Κόβουμε το πάνω σκληρό μέρος και το πετάμε. Τα υπόλοιπα τα κόβουμε σε χοντρές...
-
Πατάτες φούρνου με κάρυ
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες (με τη φλούδα), με ένα σφουγγάρι και τις σκουπίζουμε πολύ καλά. Κόβουμε τ?...
-
Φασολάκια με κάρυ
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει ?...