Κατηγορία Γλυκά
-
Γεμιστά μπισκότα
Αφήνουμε τη μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στον αέρα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μας και το αδειάζουμε ?...
-
Λικέρ Κουμ-κουάτ
Πλένουμε τα φρούτα και τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία με μία οδοντογλυφίδα. Τα αδειάζουμε σε ένα μεγάλο βάζο και προσθέτουμε το κονιάκ. Κλείνουμε καλά με το καπά...
-
Σαραγλί με σουσάμι
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 150 βαθμούς πάνω-κάτω. Λαδώνουμε με λίγο καλαμποκέλαιο ένα ταψί. Ανοίγουμε τα φύλλα μας πάνω στο πάγκο εργασίας και πασπαλίζο...
-
Πατσαβουρόπιτα γλυκιά
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Σε ένα μπολ αδειάζουμε τη κρέμα στιγμής και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και τη βανίλια. Ανακατεύουμε κ?...
-
Μαρμελάδα μάνγκο
Κόβουμε το μάνγκο περιμετρικά του κουκουτσιού με ένα μαχαίρι και στρίβουμε απαλά για να διαχωρίσουμε το φρούτο σε δύο μέρη. Αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κου...