Κατηγορία Γλυκά
-
Μουστοκούλουρα
Μέσα σε ένα μπολ διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μούστο, τη ζάχαρη, τα κανελογαρύφαλλα και ανακατεύουμε με τα δάκτυλα μας να διαλυθεί ...
-
Ζελέ καρπούζι
Βάζουμε το πολτό καρπουζιού στη κατσαρόλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια και μόλις αρχίσει να χλιαίνει ρίχνουμε τη σκόνη ζελατίνης και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ...
-
Μαλακά μπισκότα με σύκα
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ πρώτα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το παγωμένο νερό με το ξ?...
-
Κέικ με σταφύλι
Σε ένα μπρίκι λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ μαζί με τη ζάχαρη. Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε το χυμ...
-
Τάρτα με σταφύλι
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη με τη βανίλια και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε τη παγωμένη μαργαρίνη σε μικρούς κύβους, συνεχίζουμε το ...