Κατηγορία Γλυκά
-
Νηστήσιμο Σαραγλί
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 150 βαθμούς πάνω-κάτω. Αλείφουμε ένα μικρό στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος με φυτική μαργαρίνη. Παίρνουμε μία βελόνα πλεξίματος λε...
-
Πανακότα με μάνγκο
Διαλύουμε μέσα σε ένα μπολ τη ζελατίνη με τις 4 κουταλιές σούπας νερό κι αφήνουμε 5 λεπτά να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα τη φυτική κρέμα με το γάλα καρύδα...
-
Κουλουράκια σουσαμένια
Αναμειγνύουμε τη ζάχαρη με το πορτοκάλι και το σπορέλαιο. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τη ζύμη στο σχήμα που επιθυμούμε και πασπαλίζο?...
-
Μαρμελάδα φραγκοστάφυλο
Αδειάζουμε σε μία κατσαρόλα τα κατεψυγμένα φραγκοστάφυλα και τα καλύπτουμε με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε να πάει παντού η ζάχαρη και αφήνουμε για 2-3 ώρες να ξεπαγώ?...
-
Στρούντελ με μήλα και σοκολάτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στον αέρα. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού τα μήλα, τη ζάχαρη, ...